Author Topic: Wireless Router Problems....  (Read 803 times)

Offline brokenspindle

  • Poaster
  • *
  • Posts: 37
  • I love YaPP!
Wireless Router Problems....
« on: Feb 14, 2008, 01:46 PM »
Hi, I have a Belkin G wireless router that has been pretty sweet since I purchased it late 2007. However, this week my lappy (Dell 6400) has been having trouble connecting to the Belkin. Quick trip to the store for a replacement, but same problem. I can however connect to other wireless networks, but not my home network. Calls to Belkin's helpline haven't helped either. So....poasters, my last shot before I replace the dang thing tomorrow for another model.....any ideas?

Offline brokenspindle

  • Poaster
  • *
  • Posts: 37
  • I love YaPP!
Re: Wireless Router Problems....
« Reply #1 on: Feb 14, 2008, 11:48 PM »
Straight swap for another Belkin G. D/L Network Magic, no joy as my lappy is not picking up my router's presence. Just going to replace the dang thing for another make/model today....spent far too long trying to figure this out. Cheers for the heads up re: Network Magic, will be using that in future.

Offline brokenspindle

  • Poaster
  • *
  • Posts: 37
  • I love YaPP!
Re: Wireless Router Problems....
« Reply #2 on: Feb 15, 2008, 10:33 AM »
Yep, was free ;D i'm now the proud owner of a Netgear WTG624, bloody ugly though! All set up and running smoothly. For any other UK poasters who experience similar problems with Belkin G router and Virgin Media, check... http://www.virginmedia.com/help/belkin.php